Medigrex Bredabaan 403
2990 Wuustwezel
03 669 61 19 info@medigrex.be

Ons Team

Ineke Kempen
Apotheker-Titularis
Magali Van den Heuvel
Adjunct-Apotheker
Sanne Van den Bergh
Adjunct-Apotheker
Lotte De Ren
Adjunct-Apotheker
Nadine Rosé
Assistent-Apotheker
Apotheek Medigrex in Wuustwezel, Betrokkenheid voor een Goede Gezondheid
Apotheek Medigrex in Wuustwezel heeft een team van deskundige apothekers die u op maat begeleiden bij uw persoonlijke behoeften. We hebben alle kennis in huis om u te adviseren bij al uw gezondheidsvragen en -problemen.

We staan steeds klaar voor onze klanten met een zeer persoonlijke en behulpzame service, in dienst van uw gezondheid en uw persoonlijke situatie. Betrokkenheid met onze klanten is onze missie.

Apotheek Medigrex biedt een uitgebreid gamma aan verzorging voor gelaat en lichaam, ook baby en moeder kunnen bij ons terecht voor producten en verzorging. Voor voedingssupplementen en gezondheid op een natuurlijke manier staan onze experts voor u klaar met de juiste producten voor uw specifieke behoefte.

Online Apotheek Medigrex

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…